Diensten

Kennismakingsles
Onze rijschool biedt je een kennismakingsles aan voor slechts € 45,00. In deze kennismakingsles begin je met de basistechnieken van het autorijden. Deze les biedt een goede gelegenheid om kennis te maken met onze rijschool.

Theorie
Voor het behalen van je theoriecertificaat kun je ook bij ons terecht. Er zijn verschillende mogelijkheden om je theoriecertificaat te behalen. Je kunt individueel theorieles krijgen of via zelfstudie via internet. Theorieboeken kun je bij Rijschool Monique Makkum kopen. Examentraining dvd’s om je kennis te testen, kun je kopen bij Rijschool Monique Makkum. Je mag vanaf 16 jaar theorieexamen doen en het theoriecertificaat is 18 maanden geldig. Je kunt dus tijdig beginnen met de theoriecursus. Praktijk-examen doen is alleen mogelijk met een geldig theoriecertificaat.

Praktijkles
Een goede rijles is meer dan een uurtje autorijden. Je krijgt les in een nieuwe Renault Captur Zen en Renault Clio automaat. Deze auto's zijn voorzien van cruisecontrol, airco en navigatie. Al jouw vorderingen worden op een instructiekaart bijgehouden. Je wordt zo stap voor stap voorbereid op uw praktijkexamen. Wanneer jij 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met lessen. Examen mag je doen als je 17 jaar bent.

Opfris cursus
Voor diegene die hun rijbewijs hebben, maar aan hun eigen vaardigheid twijfelen is er de mogelijkheid om met een aangepast lesprogramma je weer met vertrouwen op weg te helpen.

Lees meer

Actueel
Vanaf 14 januari 2013 heb je een DigiD nodig om een theorie-examen te reserveren. Een DigiD aanvragen is makkelijk en gratis, maar kan vijf dagen duren. Hou daar rekening mee.