Diensten

Proefles
Onze rijschool bied je een proefles aan voor slechts € 35,00. In deze proefles begin je met de basistechnieken van het autorijden. Deze les biedt een goede gelegenheid om kennis te maken met onze rijschool. Als je na deze proefles besluit rijlessen te gaan volgen bij Rijschool Monique Makkum, dan is deze proefles gratis!

Theorie
Voor het behalen van je theoriecertificaat kun je ook bij ons terecht. Er zijn verschillende mogelijkheden om je theoriecertificaat te behalen. Je kunt individueel theorieles krijgen of via zelfstudie via internet. Theorieboeken kun je bij Rijschool Monique Makkum in bruikleen krijgen. Examentraining dvd’s om je kennis te testen, kun je kopen bij Rijschool Monique Makkum. Je mag vanaf 16 jaar theorieexamen doen en het theoriecertificaat is 18 maanden geldig. Je kunt dus tijdig beginnen met de theoriecursus. Praktijk-examen doen is alleen mogelijk met een geldig theoriecertificaat.

Praktijkles
Een goede rijles is meer dan een uurtje autorijden. Je krijgt les in een nieuwe Renault Megane Break. Deze auto is voorzien van cruisecontrol,airco en navigatie. Al jou vorderingen worden op een instructiekaart bijgehouden. Je wordt zo stap voor stap voorbereid op uw praktijkexamen. Wanneer jij 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met lessen. Examen mag je doen als je 17 jaar bent.

Opfris cursus
Voor diegene die hun rijbewijs hebben, maar aan hun eigen vaardigheid twijfelen is er de mogelijkheid om met een aangepast lesprogramma je weer met vertrouwen op weg te helpen.

Lees meer

Extra
Er wordt in onze lesauto´s niet gerookt en wij organiseren geregeld "pech onderweg" avonden in samenwerking met onze auto dealer, mits er voldoende aanmeldingen zijn. Natuurlijk krijgt je altijd les van dezelfde rij-instructrice en wordt je netjes thuis opgehaald en weer teruggebracht.

Actueel
Vanaf 14 januari 2013 heb je een DigiD nodig om een theorie-examen te reserveren. Een DigiD aanvragen is makkelijk en gratis, maar kan vijf dagen duren. Hou daar rekening mee.